Anathema's Lair
1 ή 2 πράγματα που μου κάνουν εντύπωση
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Μυημένος, όπως οι περισσότεροι, την περίοδο του αείμνηστου '99 στο ΧΑΑ. Δεν είμαι γκουρού, δεν είμαι επαγγελματίας, δεν είμαι αναλυτής. Είμαι όμως ξεροκέφαλος!
Σύνδεσμοι


Μπλόφα
2744 αναγνώστες
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009
12:55

Έλεγε ο Amarillo Slim:

"Όταν κάτσεις στο τραπέζι ρίξε μια ματιά τριγύρω στους παίκτες. Αν δεν μπορείς να βρεις ποιος είναι το κορόιδο τότε εσύ είσαι το κορόιδο."

Αναγωγή στο ΧΑΑ: Αλήθεια, από την "αυτονόμηση" ποιος βγήκε/βγαίνει χαμένος;

Σήμερα ρίχνοντας μια ματιά στα νέα είδα διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν τα κλασικά πια περί ελλείμματος, χρεών αλλά είδα και εκθέσεις της Merill Lynch για φτηνές ελληνικές τράπεζες, για πτώση των spreads...νέα που δε συμβαδίζουν με το κερδοσκοπικό πανηγύρι των τελευταίων ημερών.

Έγραφα και σε προηγούμενα posts γιατί δεν σκέφτομαι ακόμα την περίπτωση να βγω από το ΧΑΑ. Όλα μαύρα, μόνο κακά νέα. Βγήκαν όλα, δεν έχει τίποτα κακό που να μπορεί να μας εκπλήξει αρνητικά. Κι όπως τα ξέραμε όλοι μας εδώ και καιρό, έτσι τα ήξεραν και οι ξένοι - ενδεχομένως και καλύτερα και νωρίτερα από εμάς. Αλλά δεν πέφταμε. "Μας κρατάει η άνοδος των ξένων χρηματιστηρίων", λέγαμε. Εν μέρει ναι. Από την άλλη τα πράγματα είναι και πιο απλά ενίοτε. Ίσως να..είδαν φως και να μπήκαν. Η μίση αγορά είναι σε χέρια ξένων. Και την παίζουν όπως θέλουν. Και θα τη ρίξουν όποτε θέλουν και θα την τρέξουν άμα τους συμφέρει. Μέσω της αγοράς θα κάνουν και...πολιτικό σχόλιο: "Σοβαρευτείτε εσείς οι καινούριοι, πείτε την αλήθεια και φροντίστε να διαφυλάξετε τα κέρδη των εισηγμένων σας".

Διάβαζα για ξεπούλημα από τους ξένους. Νομίζω ότι αν αποφασίσουν να ξεπουλήσουν οι ξένοι τότε το ΧΑΑ δεν το σώζει τίποτα. Αυτό που είδαμε/βλέπουμε ήταν/είναι μια προειδοποίηση. Και σε ένα βαθμό, οποιαδήποτε μεγάλη κατοχύρωση κερδών φέρνει και έντονη διόρθωση αφού δεν υπάρχει ικανή ζήτηση να αντισταθμίσει μεγάλη προσφορά. Λογικό και αυτό αφού, παρά την γκρίνια μας από τα χαμηλά του Μάρτη είχαμε δώσει μεγαλύτερη αντίδραση.

Δε λέω ούτε ότι το ΧΑΑ θα τρέξει ούτε ότι τελείωσε η ταλαιπωρία. Λέω ότι το ΧΑΑ στις 2500 μονάδες ΔΕΝ είναι ακριβό χρηματιστήριο. Και ότι όταν υπάρχει μπαράζ από κακά νέα είναι ένδειξη ότι τα κακά νέα τελειώνουν. Δεν παύει η κατάσταση να είναι επικίνδυνη όπως δεν παύει να υπάρχει και ο κίνδυνος σοβαρής διόρθωσης όσο τα ξένα ανεβαίνουν και η πραγματική οικονομία δεν ακολουθήσει ρυθμό επιτάχυνσης στα επόμενα τρίμηνα. Αλλά δεν πουλάω, πως το λένε; Παίξε καλά και χάσε που λένε και στην μπάλα.

Και υπάρχει πάντα και η μπλόφα. Αφού το άρχισα με πόκερ το post, ας το κλείσω με τον ίδιο τρόπο:

"Υπάρχουν 2.598.960 συνδυασμοί στο πόκερ, αλλά εσύ κάθε φορά έχεις μόνον έναν. Το ωραίο είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις τον καλύτερο συνδυασμό για να κερδίσεις."

Σχόλια

17/11 13:13  Λουκρητια
Σωστοοοοοοοοοοοοος!
17/11 13:24  favlos
το νουμεράκι των συνδυασμών στο πόκερ είναι σωστό ή έτσι?
17/11 13:33  anathema_g13
Καλημέρα Λουκρητία.

Favlos, τι να σου πω.
Έτσι λέει το:
http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=129118
Αν το δεις βάσει πιθανοτήτων έχεις:
52x51=2652 διαφορετικούς συνδυασμούς στο χέρι αν παίζεις hold 'em και εκεί πολλαπλασιάζεις τα 3 από τα 5 κάτω αλλά είναι ζόρικος ο υπολογισμός γιατί τα δεδομένα είναι εξαρτημένα από το χέρι που έχεις.
Στην παλιά παραλλαγή που έπαιρνες 5 φύλλα είναι αλλιώς οι πιθανότητες πάλι.
Επίσης πρέπει να λάβεις υπ' όψιν ότι δε σε ενδιαφέρει η σειρά των καρτών. Δηλαδή αν πάρεις άσο μπαστούνι και μετά 2 καρό είναι το ίδιο με το να πάρεις 2 καρό και μετά άσο μπαστούνι. Δεν είναι εύκολοι υπολογισμοί. Ας πούμε ότι στο βιβλίο το έχουν υπολογίσει! :)
17/11 13:38  favlos
Δεν ήξερα ότι είναι σκάκι..με πεπερασμένους συνδυασμούς δηλαδή...αλλά βέβαια αυτό το ακυρώνει το άλλο που λές:

'δεν είναι απαραίτητο να έχεις τον καλύτερο συνδυασμό για να κερδίσεις'
17/11 13:42  anathema_g13
Γιατί το ακυρώνει;
Υπάρχει και το ποντάρισμα κάτω και η ψυχολογία του παίκτη. Μπορεί να μην έχω τίποτα αλλά να κερδίσω κάποιον που μπορεί να έχει καλύτερο συνδυασμό αλλά όχι τόσο καλό ώστε να ακολουθήσει ένα ριψοκίνδυνο ποντάρισμα - ειδικά αν τα χαρτιά κάτω αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα για καλύτερο φύλλο.
Με δεδομένο ότι παίζεις με ένα deck - δηλαδή 52 φύλλα, πεπερασμένα και μετρήσιμα τότε ασφαλώς υπάρχει αριθμός συνδυασμός. Άπειροι συνδυασμοί υπάρχουν μόνο σε απειροσύνολα: Αριθμοί λήγοντες σε 2 μετά την πρόσθεση 2 άλλων αριθμών.
17/11 13:44  anathema_g13
Διορθώσεις:
υπάρχει αριθμός ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.
Και το "Αριθμοί λήγοντες σε 2 μετά την πρόσθεση 2 άλλων αριθμών" είναι ένα παράδειγμα ενός συνόλου που παράγει άπειρους συνδυασμούς.
17/11 13:46  favlos
Το ίδιο λέμε.
Το ακυρώνει με την έννοια δεν είναι προβλέψιμο αφού υπάρχει η μπλόφα και μπορείς να κερδίσεις με χειρότερο φύλλο.
Σε ένα είδος το hold ας πούμε σίγουρα υπάρχει όριο συνδυασμών...αλλά πάντα η μπλόφα ακυρώνει την πρόβλεψη απο ένα υπερμηχάνημα ας πούμε,όπως στο σκάκι...
17/11 13:51  ΕΝΑΠ
Καλημέρα.
Η μπλόφα τελικά δεν μας είπες που πάει.
17/11 13:54  anathema_g13
Άρα συμφωνούμε! :)
Εξαιρούνται οι περιπτώσεις του άριστου συνδυασμού: Δηλαδή, να είχε κάτω 2 άσους, 2 ντάμες και 1 τριάρι τότε ο βέλτιστος συνδυασμός είναι να έχεις τους άλλους 2 άσους στο χέρι. Εκεί αν γίνει μπλόφα ή αν κάποιος έχει 2 ντάμες (ο άμοιρος!), πάλι ο έχοντας τους 2 άσους αποκλείεται να πάει πάσο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από τον δικό του.
17/11 14:03  anathema_g13
Καλημέρα ΕΝΑΠ,
η μπλόφα...
Λοιπόν, αν βάλεις κάτω τα χαρτιά σε ένα διάστημα τότε υπάρχει ένας συνδυασμός που θα έδινε την μεγαλύτερη απόδοση. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος, πεπερασμένο θεωρητικά αλλά άπειρο πρακτικά όπου θα δίνει μια συνδυασμένη απόδοση. Κάποιες θα έχουν θετικό πρόσημο κάποιες όχι. Εγώ νομίζω ότι με 60/40 μετοχές/ρευστό δεν θα έχω συνδυασμό με αρνητικό πρόσημο σε βάθος χρόνου σε αυτή τη φάση της αγοράς. Δηλαδή, με ενδιαφέρει να είμαι κερδισμένος και όχι να έχω τον καλύτερο συνδυασμό απαραίτητα. Αν πουλήσω τώρα, θα έχω ζημιές στο διάστημα 2 Νοέμβρη - 17 Νοέμβρη (30 Οκτώβρη μηδένισα τις περσινές αποδόσεις μου) ύψους 5% περίπου. Άρα παίζω λάθος συνδυασμό. Θα μου πεις, κι αν πάει παρακάτω; Τότε, με ενδιαφέρει να πέσω λιγότερο από τον ΓΔ. Η μπλόφα είναι να έχεις την αίσθηση ότι θα χάσεις. Στο πόκερ δεν υπάρχει φοβισμένος παίχτης που να έχει κερδίσει.
17/11 14:20  coldplay
αναθεμα παιζεις με θεμελιωδη ή τεχνικη ανάλυση? Αν παιζεις με τεχνικη αναλυση ποιος δεικτης σου λεει hold or buy?
17/11 14:29  anathema_g13
Δε βασίζομαι σε τεχνική ανάλυση αλλά ούτε και σε θεμελιώδη. Κοιτάω δείκτες, κοιτάω διαγράμματα, διαβάζω νέα αλλά περισσότερο βασίζομαι σε αυτό που εισπράττω και σε όσα έχω δει. Και ακολουθώ συγκεκριμένες τακτικές. Σταδιακή είσοδο/έξοδο, πουλάω όταν ακούω τρομπέτες, αγοράζω όταν ακούω κανόνια.:)
Το πρόβλημα είναι ότι η μουσική είναι μπερδεμένη αυτή την περίοδο.
Πολύ αργά για μεγάλες πωλήσεις και πολύ νωρίς για μεγάλες αγορές άρα hold και βλέπουμε τη συνέχεια.
17/11 14:37  coldplay
εγω επειδη δεν επιασα την ανοδο ΣΚΥΛΙΑΣΑ εβγαλα αφρους...κερδισα πολυ λιγα...αλλα επειδη τωρα ειδα παλι διαγραμματα να κρεμανε δεν προκειται να αγορασω τιποτα..περιμενω δυναμη..ολοι οι τεχνικοι δεικτες μου ειναι OUT..παντως εχω βελτιωσει τα συστηματα την επομενη ανοδικη κινηση ελπιζω να την πιασω γρηγορα..
17/11 14:40  anathema_g13
Που βλέπεις σοβαρές στηρίξεις; Στον ΕΚΜΟ200 κοντά; Ή πάμε για πλήρη αλλαγή σκηνικού;
Εγώ νομίζω ότι βραχυπρόθεσμα θα δούμε ανοδική αντίδραση αλλά με προβληματίζει το μετά την ανοδική αντίδραση...αν δηλαδή μπορεί να διατηρηθεί η ανοδική τάση ή μπαίνουμε σε περίοδο μακράς ταλαιπωρίας.
17/11 14:42  lakkis
πριτζζζζ που θα την πιασεις Κρυο-χρυσοθυρα...!

γιαυτο μπες στο www.βουντου-expert.gr
για το συνθημα

ΕΤΕ 21.89
ΟΤΕ 9.99

εν τ' αριστερο ...ΝΤΟ.
17/11 14:55  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Anathema...

Το μπλόκι σου ανεβαίνει με...ρυθμούς ζηλευτούς !

Όπως ονειρεύομαι κάποτε να συμβεί και με τα...χαρτάκια μου ! :-)

Εύγε !
17/11 15:06  anathema_g13
Άμα είναι έτσι ρε lakkis άντε να τα δουν να τελειώνουμε...:)
Να κάνουμε και τίποτα ψώνια. Στην Alpha συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα σε υποτιμητές και ΑΜΚστηριχτές - να δούμε που θα βγάλει...

ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ,
να σου δώσω μια inside πληροφορία...αν έχεις μετοχές του blog πούλα μέχρι την Πέμπτη - θα αρχίσει η πτώση...:)
Στα χαρτάκια σου εύχομαι αντίστροφη πορεία όμως.
Αυτό τον καιρό ασχολούμαι πολύ καθώς είμαι σε προεγχειρητικό στάδιο/συνέχεια σπίτι - την Παρασκευή έχουμε την εισαγωγή στο χειρουργικό τραπέζι - τίποτα σοβαρό βέβαια αλλά κάποιες φορές το νυστέρι είναι απαραίτητο!
17/11 15:12  lakkis
ΑΓΑΠΗΤΕ Συνχωριανε anathemma ,
μωρε ποτε οι βροντακηδες και φουρτουνακηδες τελειωνουν τους λογαριασμουςτονε του μηνα τουτονε...?

τσι Παναγιας ειναι...? 21/11...?
17/11 15:12  coldplay
αναθεμα να πω την αληθεια περιμενω το τελευταιο σταδιο του μεγαλου πτωτικου κυκλου που θα ειναι και το πιο επωδυνο...κανονικα πρεπει τις επομενες μερες να ταβανιασει και η Αμερικη ...πολλες εταιρειες της μικρης κεφαλαιοποιησης ειναι ηδη τζαμπα ΑΛΛΑ..
17/11 15:19  anathema_g13
Lakkis,
η τρίτη Παρασκευή του μήνα είναι στις 20...α δε κάμει λάθος το μερολόζιο στο πισί! :)

Cold,
Το τελευταίο στάδιο δίνει και χαμηλότερα χαμηλά; Πω, βλέπω τις μικρές να γίνονται ταπισερί! :)
Η Αμερική όλο ταβανιάζει κι όλο ρίχνουν μπετά και ανεβάζουν ορόφους...αλλά δεν μπορεί, υπάρχει και η βαρύτητα - έτσι την πάτησε και ο πύργος στην Πίζα! :)
17/11 15:25  lakkis
Για εξηγιστε μου βρε 7 σοφοι της Ανθρωποτητος...

πως γινετε να εχουν μηδενιστει τα παντα [ 15-20 εξαιρεσεις ]
η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ να ειναι στα 23 ευρω και Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΠΕΙΧΤΗΣ ΣΤΑ 2500...!

ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ - τσι Παναγιας σημωνει κοπελια...θαυμα
17/11 15:28  coldplay
Θα δουμε αναθεμα για τον ΓΔ πολυ πιθανο.. υπαρχουν μικρες καλες χωρις δανεια που δεν θα γινουν ταπετσαρι:)
ελα να σου πω για τα θεμελιωδη υπαρχουν πολυ πιο εξυπνοι ανθρωποι απο εμας που βλεπουν την πραγματικοτητα..εγω βλεπω διαγραμματα
17/11 15:29  Ydroxoos
Εγω ξερω μονο κολτσινα
Επισις ξερω και Νταμα
Πιαζω ζαρια
Ακομα και μονα-ζυγα

Να αποχωρισω η με θελετε στην παρεα σας ως πουλακι?
17/11 15:44  coldplay
Υδροχοος εμεις θα παιζουμε ξερη και κολιτσινα ..ασε τους αλλους να παιζουν ποκα μονος ο κουκος και διπλος ο κουκος,ασανσερ κτλ...τα ξεχασα κιολας..αυτοι ειναι τζογαδοροι:)αν και σενα σε βλεπω λιγο τζογαδορο αφου ασχολεισαι με ΔΟΛ κτλ...αληθεια εκεινος ο market maker που τον πηγε 1,77-3,82 σε 5 μερες εφαγε κοσμο ο ατιμος..
17/11 15:50  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Kαλημερίζω καθυστερημένα τους άσσους της τσόχας! Πανάθα ωραίο το σημερινό σου. Όσο για το μαγαζί, μου φαίνεται πως έχει κι άλλο κάτω. Η αυτονόμηση αυτή ήταν από μόνη της τόσο κακό νέο όσο ήταν το αντίστροφο το 1999 (για όποιον θυμάται).
Αλήθεια δεν λαχτάρησες Πανάθα με το δικαίωμα?
17/11 15:51  Ydroxoos
Αστα να πανε ο ατιμος εφαγε πολυ σπλινα.
Μωρε τα ματια μου ξαναγιρισαν στον λατρεμενο(οπως λεει και ο πρεκας) Χοντρο και στην αλφα μπας και φιγει κατω απο 10.
Δεν βαριεσε ολοι θα ζυσουμε και αυτοι με τα πολλα και εμεις με τα λιγα.Εμεις δεν ειχαμε χαρτι και αυτοι ειχαν τον Ρηγα!
Αλατις οπατις
17/11 16:09  lakkis
αντε- μολις ακουσα και την ξανθια την αναλυτρια την χοντωκολα την αμερικανα ...
μεσα ητανε αλλα βλεπει λει ενα μεγαλο W η περιπου ..

...τσι τυφλες τσι...

first stop 9011
second 11278 ...σφαλιαρα 1300 μοναδες και απο Μαρτη μην ειδατε τον παναγη ..

στοχος 2010 14901 - 15311

www.βουντου-expert.gr
17/11 16:14  anathema_g13
Γεια χαρά Ydroxoos και Σόλωνα!

Εδώ με τον Cold τα λέγαμε (νέα χαμηλά περιμένει για να μπει)! Είχα όμως τον lakkis για υποστήριξη! :)

Για τον ΔΟΛ τα έλεγα (να πουλήσω και λίγη γκουρουδιά):
http://anathema.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=20124&blid=340

Σόλωνα,
υποτίμησα τη χθεσινή πτώση το μεσημέρι και τα πήρα στα 0.80 ενώ είχε κι άλλο κάτω αλλά να δεις που δε θα τα δώσω με χασούρα...(θέλω να πιστεύω - πάντως ακολουθεί το πλάνο κατά γράμμα μέχρι στιγμής. Αν είμαι σωστός σε αυτό που περίμενα τώρα δίνει τις τελευταίες ευκαιρίες για βραχυπρόθεσμα - αλλά μπορεί και να κάνω λάθος και θα το πληρώσω με τη ζημιά στα δικαιώματα - τέσπα, όποιος φοβάται πάει και κοιμάται, χεχεχε!)

Ydroxoos,
ετοιμάζεσαι για το γνωστό δρομολόγιο μέχρι τα 18 στον χοντρό;
17/11 16:17  anathema_g13
Lakkis,
μην την κακολογείς την Meredith!
Και μη λες τέτοια νούμερα γιατί θα αρρωστήσει ο Coldplay. :)
17/11 16:27  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Άμα έχεις τον Λάκη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ή αλήθεια είναι πως κι εγώ περιμένω πιο κάτω για να μπω, αλλά σήμερα τα ψιλοχρειάστηκα...
17/11 16:32  anathema_g13
Κοίτα που φτάσαμε! Να ανεβαίνει το ΧΑΑ και ο Σόλωνας να φοβάται μην ανέβει πολύ! :)
17/11 16:38  coldplay
Αγια Αμερικη βοηθησε με σε παρακαλω..
Κανε να παει ο DOW 14000 μον..
Αγια Αμερικη βοηθησε με ..
Αγια Αμερικη βοηθησε το δολαριο να παει 2:1
Αγια Αμερικη ας κανει ο DOW νεα υψηλα καθε μερα...
17/11 16:43  lakkis
νεχτ trip arizona για ψωνια ...!

φθηνοτερα θα μας πεσει απο το να παω σουγια ...!
17/11 16:45  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Ναι εκεί κάτω την έχουν δει κάπως...
17/11 16:49  Ydroxoos
Σολωνα το γνωστο 1μισο φραγκακι για τα εξοδα τις γυναικας και τις κορης.
Πηρα κατι ετσι απο συνηθειο.Αντε και σε καλη μερια
17/11 17:08  ΕΝΑΠ
Mπλόφα Anathema είναι προσποίηση και πειθώ μαζί. Στα χρηματιστήρια υπάρχει μόνο παραπλάνηση.
Η τεχνική ανάλυση των τίτλων, είναι η αρτιότερη επενδυτική μέθοδος.
Οι άλλες έπονται μακράν.
Πάντως η χειρότερη μέθοδος, είναι πάντα καλύτερη από την καθόλου.
17/11 17:19  anathema_g13
ΕΝΑΠ,
Από την "Τέχνη του πολέμου" του Σουν Τζου:

Όλοι οι πόλεμοι βασίζονται στην παραπλάνηση.

Άρα λοιπόν, όταν έχεις δυνάμεις, να υποκρίνεσαι ότι είσαι αδύναμος. Όταν ενεργείς, να υποκρίνεσαι ότι είσαι αδρανής.

Όταν είσαι κοντά, να δείχνεις ότι είσαι μακρυά. Όταν είσαι μακρυά, να δείχνεις ότι είσαι κοντά.

Πρόσφερε στον εχθρό σου ένα δόλωμα για να τον δελεάσεις. Προσποιήσου ότι βρίσκεσαι σε αναταραχή και χτύπα τον.

Όταν συγκεντρώνει τις δυνάμεις του, προετοιμάσου να του επιτεθείς. Εκεί που είναι δυνατός απόφυγέ τον.

Προκάλεσε θυμό και σύγχυση στον αρχιστράτηγό του.

Προσποιήσου κατωτερότητα και ενθάρρυνε την αλαζονεία του.

Κράτησε τον υπό πίεση και εξουθένωσέ τον.

Όταν είναι ενωμένος, διάσπασέ τον.

Να επιτίθεσαι όταν είναι απροετοίμαστος. Να εξορμάς όταν δε σε περιμένει.

Συμφωνώ 100% με την τελική σου πρόταση. Στο υπόλοιπο κομμάτι έχω τις αμφιβολίες μου αλλά σέβομαι κάθε άποψη και δεν κατακρίνω κανέναν. Αν λειτουργεί για σένα τότε είναι η καλύτερη δική σου μέθοδος. Αλλά ο καθένας έχει άλλη προσέγγιση. Διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου περί αυτοεπιβεβαιούμενων προβλέψεων κατά τον Κευνσιανό τρόπο σκέψης της πρόβλεψης της μαζικής πρόβλεψης. Επίσης, σημαντικότατη θεωρώ και την πειθαρχία. Το να ακολουθεί κάποιος ένα σύστημα δε λέει τίποτα αν δεν ακολουθεί με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ένα σύστημα. Και κακό να είναι θα είναι καλύτερο από το καθόλου σύστημα.

Και τραγουδάκι για απογευματινή χαλάρωση! :)
http://www.youtube.com/watch?v=xytcCjPoHLQ
17/11 17:27  Ydroxoos
Και ενα τραγουδακι το οποιο αφιερωνω στον ξαδελφο ,τον στοκο, τον Αναθεμα τον Σολωνα και τις λοιπες αγωνιστικες δυναμεις

http://www.youtube.com/watch?v=zl-nJVxwzf0
17/11 17:30  ...................
Σολων
Αχ αχ αχ και ξανα μανα αχ Σολων, αν σε ειχα απο κοντα θα τα ειχα τιναξει τα...πεταλα απο την πολυ απαισιοδοξια που εχεις, δε λεω ενα τικ..και... τακ τοχω και εγω, αλλα εσυ δεν παιζεσαι μωρε αδερφε μου...:):)


anathema
Aπο οτι καταλαβα παμε για προσευχες ολοι μαζι με τον cold...αλλα πιανουν?
Ψυχραιμια μονο ο lakkis kai o Υdroxoos...;):)

Καλησπερα σε ολους:)

17/11 17:32  gerodimos
Άιντα αξάδελφε, άμα βάζεις μουσική, να βάζεις κανα ανεβαστικό, να΄χει ρε αδελφέ και χορό της κοιλιάς!
http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related
17/11 17:38  Ydroxoos
Και μιας και το καμπριολε μαλλον δεν παει στην συμπαθεστατη annita αφιερωνω το επομενο

http://www.youtube.com/watch?v=UFCptaCxJxE
17/11 17:41  coldplay
Σημερα καλα πηγε το μαγαζι..ισα ισα ροζακι..
Χαιρετω...
Αγια Αμερικη σε παρακαλω κανε καθε μερα ΝΕΑ ΥΨΗΛΑ...
17/11 17:47  ...................
gerodimos
Eπιλεκτικος στον...χορο...
Και... οπως λενε, ο χορος και η...χαρα ανακουφιζουν τον... πονο... :)
http://www.youtube.com/watch?v=B7wXDKP-kj4
17/11 17:52  Λουκρητια
Ξεσηκωνε τα κολπα,Κοσμα,να το διδαξεις στις μαθητριες σου!Τι στο καλο,καθηγητης σωματικης αγωγης εισαι,ο πλεον καταλληλος για τετοιες δουλειες.
17/11 17:56  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Αννίτα
Αμα κάνεις παρέα με κρυοπαίκτες, αρχίζεις να αρκουδίζεις σιγά σιγά.
Αχ να μην παίξω αυτά τα σορτ που μου ήρθε η φλασιά, προχθές στο 1375 και σήμερα στο 1330...(κλαψ)
17/11 17:58  ...................
Σολων
Αυτη ηταν μπηχτη η μου φανηκε?:)
17/11 17:59  ΕΝΑΠ
Η πειθαρχία ειναι εκ των ουκ άνευ Αnathema.
Η τεχνική ανάλυση παραμετροποιείται για να καλύψει τις ανάγκες σου και να διασφαλίσει την μοναδικότητά σου.

Απόγευμα και ..Speed Of Sound
http://www.youtube.com/watch?v=smQiRcw3zeA&feature=related
17/11 18:10  anathema_g13
Τι έγινε; Το ρίξαμε στο χορό;
Υδροχόε, γιατί το καμπριολέ; Σας έχουν πέσει τα μαλλιά από την πτώση; Τα δικά μου μια χαρά, μακριά και πυκνά! :)
Coldplay,
παπαδοπαίδι είσαι και κάνεις συνέχεια προσευχές; :)
Annita,
ο Σόλωνας έχει επηρεαστεί από τον Coldplay, μπορεί να χρειαστεί εξορκισμό - απεταξάμην τα short!
Καλά ρε Σόλωνα, 10 μέρες πέφτει, σήμερα θυμήθηκες την περίπτωση να ανοίξεις short; Πολύ ρίσκο!

Καλό απόγευμα σε όλους!
17/11 18:11  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
κρυοπαίκτες= coldplay
Εχεις την τάση Αννίτα να με παρεξηγείς καιρό τώρα...
17/11 19:52  romanov
Νοζίζω οτι υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις για αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν. Στο ΧΑΑ βέβαια επιδρούν και τα προβλήματα του κράτους, τα οποία μόνο απλά δεν είναι. Μία άλλη εξήγηση λοιπόν στο http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/1609.aspx
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
20 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog
Ιστολόγιο για να περνάει η ώρα.
Θέματα όχι μόνο οικονομικά, χρηματιστηριακά κτλ.
Πλακίτσα θα κάνουμε (όποιος θέλει δηλαδή)
...και μεταξύ σοβαρού και αστείου θα γίνουμε εκατομμυριούχοι!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις