Anathema's Lair
1 ή 2 πράγματα που μου κάνουν εντύπωση
Λίγα λόγια για εμένα
Μυημένος, όπως οι περισσότεροι, την περίοδο του αείμνηστου '99 στο ΧΑΑ. Δεν είμαι γκουρού, δεν είμαι επαγγελματίας, δεν είμαι αναλυτής. Είμαι όμως ξεροκέφαλος!
Σύνδεσμοι


Σημειώσεις
1238 αναγνώστες
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010
14:39
 • Είχε δώσει η Moody's έναν χρονικό ορίζοντα 18 μηνών μέσα στον οποίο θα υποβάθμιζε κατά άλλη μία βαθμίδα την ελληνική οικονομία αν δεν έβλεπε σημάδια βελτίωσης στην πρόσφατη υποβάθμισή της. Σήμερα με την έκθεσή της αυτό το 18μηνο μίκρυνε αισθητά. Έχουμε περιθώριο να μας ρίξει άλλη μία βαθμίδα αλλά τα πράγματα φτάνουν σε ακραία οριακά σημεία και σε επίπεδο οίκων αξιολόγησης.
 • Προφανώς το ΧΑΑ δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του εξωτερικού. Και μπορεί να είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν παύουν να έχουν πολύ λογική βάση.
 • Κατά τη γνώμη μου το εύρος (2100,2400) θα συνεχίσει να είναι το κυρίαρχο εύρος τιμών και στο προσεχές διάστημα. Φαίνεται όμως πιθανότερη η πτωτική διάσπασή του όσο συνεχίζονται οι κινήσεις πανικού από την κυβέρνηση και τα αλλεπάλληλα "mea culpa" σε συνδυασμό και με την αναμενόμενη από καιρό διόρθωση στο εξωτερικό που όμως κάποτε θα έρθει κι αυτή.
 • Βλέποντας τα γραφόμενα σε forums, blogs, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αναρωτιέμαι αν όλοι εμείς, οι εύκολοι κριτές που με άνεση κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα και προτείνουμε λύσεις λες και όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι είμαστε...αναμάρτητοι.
 • Βλέπετε, κάθε δράση έχει αντίδραση. Αυτό ισχύει και στην οικονομία. Κάθε μέτρο που αναμένεις να αποδώσει μπορεί να ανοίξει άλλα μέτωπα που νόμιζες κλειστά.
 • Δεν είναι εύκολο να βρεθούν οι χρυσές τομές ούτε υπάρχουν σίγουρες λύσεις. Σίγουρο είναι ότι μπορούν να περιοριστούν πολλές άχρηστες δαπάνες και, επιτέλους, να τιμωρηθούν κάποιοι που κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα. Η ατιμωρησία δημιουργεί επίδοξους καταχραστές και τίποτα περισσότερο.
 • Βέβαια, σε όλο αυτό το σκηνικό, είναι να απορεί κανείς πως μπορεί να αναμένει άνοδο στο χρηματιστήριο. Γιατί, κακά τα ψέματα, η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών από την άνοδο βγάζει και όχι από την πτώση. Αλλά, προσωπικά, δεν θεωρώ απίθανη μια ανοδική κίνηση όταν καθίσει η σκόνη. Μέχρι τότε οι περισσότεροι θα την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όμως, που λένε και στην ένδοξη ελληνική τηλεόραση.
 • Όποιος έχει σκοπό να παραμείνει μέσα σε αυτό το κλίμα στην αγορά θα πρέπει να κοιτάξει να φτιάξει το χαρτοφυλάκιο του με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται πιθανές κινήσεις. Είναι ιδανική περίοδος αναδιαρθρώσεων η εποχή που όλα πέφτουν. Μπορείς να αφήσεις μετοχές που δεν πιστεύεις και να πάρεις στα ίδια επίπεδα μετοχές που θεωρείς ότι μπορούν να τρέξουν σε καλύτερο κλίμα. Αυτή είναι η γνώμη μου.
 • Κι αυτό επειδή δε φαίνεται να αλλάζει τίποτα σε σχέση με τους πρωταγωνιστές της τελευταίας ανοδικής περιόδου. Λίγες μετοχές, αυτές που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ξένων θα παραμείνουν στο επίκεντρο αλλά με διαφορετική σειρά προτεραιότητας ενδεχομένως. Κινήσεις από την περιφέρεια θα υπάρχουν αλλά θα αποτελούν τις εξαιρέσεις που θα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
 • Τα κλασσικά: "Και χαρτιά και μετρητά" αλλά και "Σταδιακές τοποθετήσεις και ρευστοποιήσεις" τα πιστεύω ακόμα.
 • Και επίσης, ρέγουλα με το trading γιατί μπορεί να εθίσει πολύ εύκολα και ακόμα χειρότερα να δημιουργήσει το αίσθημα μετά από μερικές πετυχημένες κινήσεις ότι κάποιος είναι πιο έξυπνος από την αγορά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι κανείς δεν είναι πιο έξυπνος από την αγορά και όποιος το πίστεψε έφαγε σφαλιάρα!
 • Εσύ, Νεοέλληνα, για τι ανησυχείς περισσότερο;
Σχόλια

13/01 14:50  coldplay
Εγω λεω απο Μαρτη να αγορασω λιγα...Coldplay ο Ταυρακλας..
13/01 15:05  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Kαλή σου μέρα Ρεθεμνιώτη
Εγώ είχα δεν είχα μπήκα στην κατηγορία του κρυοπαίκτη με 93% ρευστότητα. Μόνο την ΜΗΧΚ κράτησα γιατί το σκέφτομαι ακόμη με -30%.
Το θέμα πλέον είναι το πότε ξαναμπαίνουμε. Στις 2100 ή κάτω από τις 2000. Με δεδομένο το κλίμα, δεν αποκλείω πια να πάει και πιο κάτω. Από την άλλη δεν αποκλείεται να ξαναμπώ σε μια επόμενη μέρα σαν την χθεσινή, ανεξαρτήτως μονάδων, με στόχους ως 10%...
13/01 15:37  anathema_g13
Coldplay,
αφού δε σου έκατσε ο περυσινός Μάρτης γιατί να σου κάτσει ο φετινός; :)

Σόλωνα,
αν δεν κάνω λάθος εχτές τα έδωσες στο βαθύ κόκκινο οπότε για να δικαιολογηθεί η κίνησή σου θα πρέπει να ψωνίσεις χαμηλότερα. Δεν ξέρω.
Η δική μου αίσθηση είναι ότι τα χειρότερα βγήκαν. Το ΧΑΑ έπεσε σαν ώριμο φρούτο αλλά τελικά αυτό που ήθελαν να πετύχουν οι...δανειστές μας το πέτυχαν και έχουν και λογική υπόσταση οι αιτιάσεις τους! ;)
Στο εξής, αν το ΧΑΑ δεν κρατήσει αυτά τα επίπεδα ή λίγο χαμηλότερα τότε, με δεδομένο ότι η αγορά περικλείει στην αποτίμησή της τις εξελίξεις δεν είναι παράλογο να πει κανείς πως πέρα από κερδοσκοπίες και τέτοια γίνονται πολύ πιθανότερα τα χειρότερα σενάρια βασιζόμενοι στην προεξοφλητική αρχή.
13/01 15:46  coldplay
anathema θα σε ταραξω στο ξυλο...αν μετρανε τα καινουρια θα μετραμε τις αποδοσεις απο 1/1/2009..ή οποια ημερομηνια θες εσυ..
13/01 15:47  coldplay
Γραψε λαθος 1/1/2010:)
13/01 16:00  anathema_g13
Coldplay, μα τι μανία είναι αυτή;
Τέτοια που μπερδεύεις ακόμα και τις ημερομηνίες!
Εμένα το έτος μου ξεκινά την 1η Νοέμβρη. Εκεί μετράω. 1η Φλεβάρη θα βγάλω αποτελέσματα Q1 με
τις αγορές με αγωνία να περιμένουν τις ανακοινώσεις μου! :)
2686 είχε τότε ο ΓΔ...καταλαβαίνεις ότι θα είναι ένα κακό τρίμηνο!
http://anathema.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=20898&blid=340
13/01 16:03  coldplay
Παω για μπασκετ...εγω θα βγαλω κερδοφορο τριμηνο...και το ταμπλο θα γραψει Coldplay-Anathema 1-0...μεχρι το 20-0 ...εχουμε καιρο:)
13/01 16:06  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
ρε τι είναι τούτος?
να μην τον έχω κοντά να του ρίξω καμιά τάπα...
13/01 16:07  anathema_g13
Ε, άσε με κι εμένα να βάλω κανένα πόντο. Έστω 20-1 βρε αδερφέ...:)
Ωραία θα ήταν ένα μπασκετάκι τώρα...αλλά έχω μια ωραία ψύξη στην πλάτη που δε θα με άφηνε να ξετυλίξω το ταλέντο μου!
13/01 16:09  anathema_g13
Τάπα σε σουτ του Coldplay ή μήπως τάπα στο στόμα του που έχει βγάλει γλώσσα, Σόλωνα; :)
13/01 16:23  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Το αντίθετο από μένα. Βγάζει γλώσσα στην πτώση. Όπως λες και στα 1600 να πάει, πάλι άχαρτος θα μείνει...
13/01 17:59  coldplay
Ρε παιδια πως εξηγειται το φαινομενο Coldplay...πουλησε στα ψηλα...και κατι λιγες ΓΕΚ που αγορασε χτες στο 5.85 κερδιζει?
Ειπαμε ο διαγωνισμος θα γινει σε μετοχες οχι παραγωγα-δολλαρια και τα συναφη...
οποτε Σολωνα θες τα φωτα μου ρωτησε μην ντρεπεσαι...ο παραγωγας σου τι εγινε εμεινε με τα long? δηλ. με το πουλι στο χερι?Χα χα χα χα...Ακου ταπα ο Σολωνας ...χα χα χα χα...Που σε μενα χα χα χα χα...χα χα...
13/01 18:09  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Πλάκα-πλάκα οι ΕΤΕ,ΑΛΦΑ& ΜΥΤΙΛ είναι ήδη πάνω από 5% κάτω από κει που τις έδωσα χθες. Άρα καλά έκανα! Το θέμα είναι να καταλάβουμε πότε επίκειται αντίδραση, για να ξαναμουντάρουμε. Ο Παραγωγάς επίτιμε είχε θέσει κάποια όρι που διασπάστηκαν οπότε από κει και πέρα γυρίσαμε ΣΟΡΤ. Κάναμε σύσκεψη πριν βγω, χθες. Κατά τα λοιπά άμα παίξουμε κανένα μονάκι θα σου εξηγήσω πόσα απίδια παίρνει ο σάκος...
13/01 18:17  coldplay
τα χρηματιστηρια ειναι για πολυ κατω ...θα αποτραβηχτω εντελως...δεν θα παω να πιασω αντιδραση...καλα στο μονο θα σε σκισω εκτος και αν σε λυπηθω
13/01 18:28  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
καλάααααααα
την πιο μακρόχρονη αποχή τη σκέφτομαι επίσης. Δεν είμαι όμως τόσο πειθαρχημένος. Ξέρεις τώρα...
13/01 18:29  lakkis
ακριβως το αντιθετο συμβαινει Χωριανοι

Τα μαγαζια παγκοσμιως ειναι στο απολυτο μηδεν...

ONE WAY TICHKET ...UP

13/01 18:32  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
βρε γείτονα, με μπέρδεψες. Κάν'το λιανά κι έχω σ'εκτίμηση τη γνώμη σου...
13/01 20:21  anathema_g13
Για το φαινόμενο Coldplay υπάρχει η προτελευταία κουκίδα στο post που λέει:
"Και επίσης, ρέγουλα με το trading γιατί μπορεί να εθίσει πολύ εύκολα και ακόμα χειρότερα να δημιουργήσει το αίσθημα μετά από μερικές πετυχημένες κινήσεις ότι κάποιος είναι πιο έξυπνος από την αγορά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι κανείς δεν είναι πιο έξυπνος από την αγορά και όποιος το πίστεψε έφαγε σφαλιάρα!"

Σφαλιάρα δεν είναι μόνο να σε βρει η πτώση έγχαρτο αλλά και η άνοδος άχαρτο...:)

Και μια άλλη κουκίδα λέει:
"Βέβαια, σε όλο αυτό το σκηνικό, είναι να απορεί κανείς πως μπορεί να αναμένει άνοδο στο χρηματιστήριο. Γιατί, κακά τα ψέματα, η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών από την άνοδο βγάζει και όχι από την πτώση. Αλλά, προσωπικά, δεν θεωρώ απίθανη μια ανοδική κίνηση όταν καθίσει η σκόνη. Μέχρι τότε οι περισσότεροι θα την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όμως, που λένε και στην ένδοξη ελληνική τηλεόραση."
Η επόμενη μεγάλη κίνηση θα έρθει όταν θα έχει χαθεί κάθε ελπίδα ώστε να είναι για λίγους και ισχυρούς. Η αγχωμένη μαρίδα ή θα έχει εγκαταλείψει με μεγάλη χασούρα ή θα εγκαταλείψει νωρίς στην άνοδο αισθανόμενη ανακούφιση και μετά θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο μέχρι να αργήσει να πειστεί και να αγοράσει πολύ ψηλότερα από εκεί που πούλησε.
13/01 20:27  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Αυτό το τελευταίο θα με εξόντωνε...
13/01 20:34  anathema_g13
Ξέρεις πόσους έχει εξοντώσει ήδη;
Θεωρείς ότι την άνοιξη δεν ήταν πολλοί που πούλησαν νωρίς και μετά έβλεπαν το δείκτη να γράφει 100% μέχρι να διορθώσει;
Βρισκόμαστε 50% περίπου πάνω από τα χαμηλά του Μάρτη και η αίσθηση είναι ότι είμαστε στα ίδια και χειρότερα. Φυσικά, για πολλές περιφερειακές μετοχές ισχύει αυτό. Αλλά για τις μετοχές ενδιαφέροντος δεν ισχύει. Τα χαμηλά του Μάρτη και τα χαμηλά του περυσινού Οκτώβρη για κάποιες άλλες είναι πολύ μακρυά από αυτά τα επίπεδα τιμών που είμαστε τώρα κι ας υπάρχει η αίσθηση της καταστροφής.
13/01 20:40  coldplay
Κανονικα πρεπει να ανεβουμε τωρα 1-2 μερες ..μεχρι τον Μαρτη εχουμε πολλα ψωμια..
Καλα ο anathema θα χασει τα αυγα και τα πασχαλια..οτι κερδισε θα το χασει...και απο το κεφαλαιο..
13/01 20:43  anathema_g13
Και τα κέρδη και το κεφάλαιο και το σπίτι και όλα.
Φυλακή θα πάω!
Θα σου έλεγα να μου στέλνεις τσιγάρα αλλά επειδή θα ακριβύνουν δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση...:)
13/01 20:45  coldplay
αγορι μου φουγαρο απο τις Μινωικες θα σου φερω:)
13/01 20:47  anathema_g13
Άμα έχεις φίλους δε φοβάσαι τίποτα...
13/01 20:48  coldplay
Καιρο εχεις να βγαλεις εκεινη την πιτα με το τι αποτελειται το χαρτοφυλακιο σου ...μην ντρεπεσαι...:)βγαλε την
13/01 20:53  anathema_g13
Είπαμε, 1η Φεβρουαρίου ανακοινώνεται το Q1.
Τι JP Morgan και κουραφέξαλα...αυτό περιμένει η παγκόσμια οικονομική κοινότητα!
13/01 20:57  haros
αποφασισατε παικτρουμπες ποιος την εχει πιο μεγαλη?? (την πονταρισια ..)
13/01 20:59  anathema_g13
Δεν υπάρχει τίποτα να αποφασίουμε:
Ο Coldplay βέβαια!
Μέγας γκουρού!
13/01 21:00  coldplay
Ο anathema σκετο ανακοντα ειναι:)
Εγω προσπαθω με το μυαλο
13/01 23:53  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
"...Θεωρείς ότι την άνοιξη δεν ήταν πολλοί που πούλησαν νωρίς και μετά έβλεπαν το δείκτη να γράφει 100% μέχρι να διορθώσει;..."
Για 100% δεν ξέρω, αλλά στο +25-30%, ξέρω τον ένα και μοναδικό ασχετάκη. Και μερικές φορές δεν του βγήκε και σε κακό. Κερδισμένος είναι...
18/01 11:39  anathema_g13
Μετά από 4,5 μήνες έχω ξανά τράπεζα στο χαρτοφυλάκιο...ΕΤΕ και βλέπουμε...
18/01 12:30  coldplay
Τι γινεται ρε παιδι σε χασαμε...
18/01 12:35  anathema_g13
Kolmogorov - Smirnov, Wilks, Glivenko, κατανομές Weibull, Paretto κ.α.
Αυτά γίνονται...
18/01 13:32  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Ωπ, σας έπιασα!
Champion (αν πάρετε και τον Άρη) το αποφάσισες? Εγώ λέω ν'αρχίσω στα 16. Η ρευστότητα μου γαργαλάει την τσέπη.
COLD
Να μη σε ρωτήσω ε? ξέρω στις 1300! για πες μου όμως η ψαρόσουπα ήταν από άγριο?
από αγοραστό?
ή μήπως...?(θα τα μετρήσω πρόσεχε)
18/01 13:47  anathema_g13
Ποιον Άρη Σόλωνα; Αν δεν πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα με τα χάλια του Ολυμπιακού τότε καλύτερα να το γυρίσουμε στο πλέξιμο...

ΕΤΕ την άλλαξα με την ΕΥΔΑΠ. Η μία δεν έχασε τίποτα σε όλη την πτώση ενώ η άλλη από τα 28 πήγε κάτω από 17 και σε περιοχές όπου δοκιμάζει δυνατές στηρίξεις.
Το σκεπτικό ήταν το εξής: Αν η ΕΤΕ συνεχίσει να πέφτει τότε ακόμα και οι μετοχές που κρατούσαν θα πάρουν την κατηφόρα λόγω πανικού αφού το ΧΑΑ θα πάει και κάτω από τις 2000 και χαμηλότερα... Οπότε έδωσα τα νερά και ποντάρω σε ανοδική αντίδραση της ΕΤΕ που είναι δεδομένο ότι θα είναι μεγαλύτερη από της ΕΥΔΑΠ αν έρθει. Επίσης, πουλήθηκε και η ΟΤΟΕΛ με κέρδος. Πήρα κι άλλες ΚΛΜ και ΙΝΛΟΤ και τα ρέστα μένουν ρευστό.
Αυτά!
18/01 13:53  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
οκ άρχισα να ξανακοιτάζω ΑΛΑΠΙΣ και για 1η φορά ΕΧΑΕ,εκτός των στάνταρ ΕΤΕ ΜΥΤΙΛ ΚΥΠΡ ίσως και ΑΛΦΑ...
18/01 13:57  anathema_g13
Πάντως το άθλημα πλέον θέλει άντερα...
18/01 13:59  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Πάντα ήθελε, αλλά τώρα θέλει πιο γερά...
18/01 14:09  anathema_g13
Εν τω μεταξύ, καθόλου δεν μου αρέσει που έχω ΕΤΕ επειδή μου τη δίνει ο τρόπος που επηρεάζεται όλο το ΧΑΑ μέσω αυτής και το πόσο εύκολα αποδεχόμαστε ότι έτσι είναι κι αν μας αρέσει. Δεν είναι λογικό να κρυώνει όλη η αγορά επειδή φταρνίστηκε η ΕΤΕ. Αλλά τι να κάνεις - είναι η μετοχή του λαού...και κάθε κίνηση από αυτήν ξεκινάει. Το ΧΑΑ είναι τραπεζοκεντρικό επειδή έτσι το κάναμε σαν επενδυτές και ανάλογα σταθμίζονται και οι δείκτες του. Ως ένα βαθμό είναι λογικό με δεδομένο ότι δεν έχουμε και πολλές βιομηχανίες ως αντίβαρο στις τράπεζες ώστε να εξισορροπηθεί η στάθμιση αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Αυτό δε θα σταματήσω να το λέω ακόμα κι αν πάει η ΕΤΕ 30 ευρώ και έχω κέρδη από αυτή πάλι θα μου τη δίνει που όλα περιστρέφονται γύρω της. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες στο ρηχό χρηματιστήριο που έχουμε μπλέξει...
18/01 14:44  coldplay
Σολωνα ενα μπακαλιαρο μεγαλο αγορασα...
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο anathema κερδιζει στην πτωση αγοραζοντας και πουλωντας μετοχες:)
Αυτος και ο Uri Geller:)
18/01 15:00  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Δεν είναι τίποτα στο χέρι μας έτσι κι αλλιώς.
COLD
θα σε παραδεχτώ αν μου βρεις τον πάτο...
18/01 15:02  anathema_g13
Ο Uri Geller είναι απατεώνας! :)

Ρε, που έχω μπλέξει με τον Coldplay, να πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Άσε που ποτέ δεν είπα ότι κερδίζω - μια χαρά με έχει βάλει μέσα η πτώση αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πέφτω λιγότερο από τον ΓΔ όποτε πέφτει και να ανεβαίνω περισσότερο όποτε ανεβαίνει. Αν πετυχαίνει αυτό, δε γίνεται να χάσεις σε βάθος χρόνου!
Αλλά επειδή δημιουργείς εντυπώσεις αυτά είναι τα γραφήματα για ΟΤΟΕΛ, ΕΥΔΑΠ και ΕΤΕ από Σεπτέμβρη και μετά...

http://www.capital.gr/h.asp?s=%CF%D4%CF%C5%CB&startdate=1%2F9%2F2009&enddate=18%2F1%2F2010

http://www.capital.gr/h.asp?s=%C5%D5%C4%C1%D0&startdate=1%2F9%2F2009&enddate=18%2F1%2F2010

http://www.capital.gr/h.asp?s=%C5%D4%C5&startdate=1%2F9%2F2009&enddate=18%2F1%2F2010
18/01 15:06  coldplay
απο την πτωση λειπει το τελευταιο κομματι και το σκληροτερο..εκει θα αγορασουμε καλες ετιαρειες μακροπροθεσμα...
Δυστυχως δεν εβγαλα καποια σορτ που ηθελα..τον ηπια..
18/01 15:12  anathema_g13
Coldplay,
Αποφάσισες ότι το οχυρό του 2100 το είχαν για πρωινό οι αρκούδες ε;
Τα πράγματα δε φαίνονται καθόλου καλά - μάλλον θα γίνω μακροχρόνιος επενδυτής εκ των πραγμάτων αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...

Χαιρετώ, καλό απόγευμα σε όλους!
18/01 15:15  coldplay
εδω ειναι η στηριξη...μακαρι να ανεβει:)
18/01 15:20  anathema_g13
Άσε τα ψόφια και τα ευχολόγια, θα ανοίξεις short προσδοκώντας να κρατήσει η στήριξη; Θα μας τρελάνεις τελείως ή απλά τη βρίσκεις να σπας τα νεύρα των έγχαρτων; :)

Καλό απόγευμα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όσο κι αν το παιδεύουμε με γραμμές, θεμελιώδη, κύματα και κερδοφορίες και λοιπά προβλεπτικά κόλπα.
18/01 15:22  coldplay
βρε για κατω παμε...αλλα μακαρι να αντιδρασει τωρα να παει μεχρι 2200-2250..
Πολλα φιλια πηγαινε να δουλεψεις την δουλεια πανω απο ολα...
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
8 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Ιστολόγιο για να περνάει η ώρα.
Θέματα όχι μόνο οικονομικά, χρηματιστηριακά κτλ.
Πλακίτσα θα κάνουμε (όποιος θέλει δηλαδή)
...και μεταξύ σοβαρού και αστείου θα γίνουμε εκατομμυριούχοι!
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις